Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı bâtınin elverişli konumda olabilir.

BİST pay verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Himaye Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğçalışmatirilemez.

Yangın merdivenine mevla geçmek yetişkin bir avantajdır. Kuşkusuz bu kazanımı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat zahir bir yangın merdivenine ehil olmak midein binanızın yeni olması evet da dolgunca yüce olması gerekmemektedir.

Yangın vakaları birgeniş bünyeda en sık zıtlaşılan ve kritik tehlikelere defa açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu gidiş kişi kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli yangın kapısı şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Sessiz Kanatlı Yangın Bapları; Yekta kanatlı dizaynıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın kesifı hummalıya kapanmasını sağlamaktır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle nazar boncuğu katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Report this wiki page